-Spicy-Rose-
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aimy'z room

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Aimy

Aimy

Data de înscriere : 10/11/2009
Varsta : 28

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 8:15 pm

Clipi des,in timp ce privi in jur.iesi usor de la dus infasurandusi corpul intr'un halat din matase,de culoare crem.Se tranti direct in pat,privind spre dulapul sau,strambanduse.Cu of sau fara,deschise usa dulapului cu sila,privind mai atent hainele.
"Off..cu ce sa ma imbrac?"
Sus In jos
Haneki Usuma
Admin
Haneki Usuma

Data de înscriere : 09/11/2009

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 8:19 pm

Se invarti in cerc deasupra hotelului,aterizand intr'un copac din apropierea unei ferestre.
-Phiu,cam greu cu aterizatul,mormai el,tinandu'se bine de o creanga si ascunzandu'si aripile.
Privirea ii fu atrasa de o persoana dintr'o camera,fiindca fereastra era deschisa asa ca se apropie,ajungand pe pervaz.
Sus In jos
https://spicy-rose.forumgratuit.ro
Sync
Designer
Sync

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 8:19 pm

Batu subtil in usa , curios cine mai aterizase prin zona.
Sus In jos
Aimy

Aimy

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 8:22 pm

Scoase o rochita scurta,de culoare alba combinata cu putin crem,cam cat o camasa de noapte.Rasufla adanc,apoi isi dadu haaltul jos,luandusi rapid rochia,oftand fara sa'l observe inca pe baiat.
"Hmm...de ce presimt ca am uitat ceva?"
Se apropria de o noptiera.Cum isi scutura capul,stranuta in timp ce o pana alba ii aparu pe umar.
"Ahh...naparlesc?"
Privi usa,apoi se aproprie zambind,deschizando larg.
-Da?
Sus In jos
Sync
Designer
Sync

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 8:25 pm

-Salut!replica el in timp ce ridica mana dreapta sus.Continua apoi:
-Hm noua prin zona?
Sus In jos
Aimy

Aimy

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 8:27 pm

-Exact!
Se dadu la o parte din usa,in timp ce trase mai mult in jos de marginea rochiei,putin cam nervoasa,pastrandusi totul zambetul pe buze.
-Tu trebuie sa fi unul dintre vecinii mei?
Sus In jos
Sync
Designer
Sync

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 8:30 pm

-Yup stiu ca era evident asta , replica el luand gestul fetei ca o invitatie si pasind inauntrul incaperii.
Sus In jos
Haneki Usuma
Admin
Haneki Usuma

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 8:33 pm

Cazu cu nasul pe podea,provocand un zgomot puternic.
-De aici se vede mult mai bine,chicoti,privind sub rochia fetei.
-Apropo,salut!
Sus In jos
https://spicy-rose.forumgratuit.ro
Aimy

Aimy

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMier Noi 11, 2009 7:46 pm

"Stiam eu.."
Incerca sa traga mai mult de rochie in jos,privind usa de la dulap inca deschisa,exact cum o lasase.
"Ar cam trebui sa ma schimb in ceva...mult mai lung."
Se aproprie de tanarul de pe podea,intinzandui mana,zabind putin neastamparata dar si vicleana.
-De ce am eu o vaga presimtire ca nu ar trebui sa te uiti sub fustele sau rochiile fetelor?Poti sa primesti vreo pedeapsa,sa sti..
Sus In jos
Sync
Designer
Sync

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeMier Noi 11, 2009 8:26 pm

Se uita curios la baiat , apoi replica:
-Salut!Apropo ce culoare?
Sus In jos
Aimy

Aimy

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 11:10 am

Isi intoarse privirea spre blond,apoi il calca "acciderntal" pe picior,incercand sa'si pastreze zambetul.
-Ce ziceai......?
Sus In jos
Sync
Designer
Sync

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 7:42 pm

-Auch!exclama el strangand din ochi si uitandu-se in jos la picior.
-Well am intrebat ce culoare.
Sus In jos
Aimy

Aimy

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitimeJoi Noi 12, 2009 9:10 pm

Il calca din nou,de data asta pe celalat picior,prefacanduse ca nu a auzit.
-Scuza-ma...nu am auzit bine!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Aimy'z room Empty
MesajSubiect: Re: Aimy'z room   Aimy'z room Icon_minitime

Sus In jos

Aimy'z room
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Chi's room